قدرت شبکه سازی و ایجاد روابط انسانی
در دنیای به هم پیوسته امروزی، نمی توان اهمیت شبکه سازی و پرورش روابط معنادار را نادیده گرفت. چه در زندگی حرفه ای و چه در تلاش های شخصی، ایجاد ارتباطات قوی بر اساس روابط کاری، حمایت، همدلی و مسئولیت اجتماعی می تواند راه را برای موفقیت و رشد شخصی
گوش دادن به تجربیات دیگران
در دنیای به هم پیوسته امروزی، جایی که ایده ها و تجربیات متنوع درک ما از جهان را شکل می دهد، ارزش گوش دادن به تجربیات دیگران را نمی توان اغراق کرد. وقتی به دیدگاههای دیگران در مفاهیم مختلف گوش میدهیم، اجازه میدهیم انبوهی از دانش، همدلی و رشد شخصی
کسب و کار خودت را داشته باش
قرار پنجم جملت به گپ و گفت درباره تجربه کسب و کار در مهاجرت گذشت. املت خوردیم، به تجربههای متفاوتی گوش دادیم و یاد گرفتیم که برای موفقیت شغلی در سرزمین جدید باید بیشتر تلاش کنیم.
معاشرت در استانبول
قرار چهارم جملت درباره معاشرت بود، در استانبول و گرین کافه قشنگ. در این قرار از فوت و فن برقراری ارتباط و درست کردن معاشرتهای جدید و پیدا کردن دوستهای تازه بعد از مهاجرت حرف زدیم و دورهم املت خوردیم. مهمترین بخش برنامه ولی رسیدن به همان هدف جملت بود.
بازیهای بردنی
راویان جملت راست میگفتند! “بازی” آدمها را دور هم جمع میکند. قرارهای جملت تا قرا. سوم حال و هوای خودش و مهمانانش را شناخته ، اما امروز جای هم خالی بود خیلی خندیدیم. مثل همیشه بیمقدمه رفتیم سراغ املت و جمع ِ جمعه جمع شد. اولین راوی ما علی فقیهی
غذا بهانه شیرین دورهمی
دومین قرار جملت با جمع املت جمعه به بهانه «غذا» شکل گرفت. در قرار دوم جملت، مریم شبانی از لذت خلق طعمهای جدید حرف زد و لذت آشپزی رو در کشف طعمها و ترکیبهای متفاوت تعریف کرد. مریم شبانی روزنامهنگار است اما به شکلی غذا پختن را روایت میکند که انگاری همان لحظه میتوانی طعمش را حس میکنی. دومین راوی قرار دوم جملت، علی عطار بود مه هم فیلمساز است هم آشپز و حالا موسس یک رستوران خوب به اسم دست در تهران و از«ادراک» به عنوان یکی از دلایل اصلی موفقیت در آشپزی برای حرف زد. سخنران سوم قرار دوم اما آذین کریمزاده بود؛ آذین رژیم درمانگر است و محور اصلی حرفش را بر «تعارف» در غذا خوردن گذاشت،جایی که ممکن است به برنامه غذایی شما آسیب وارد شود! اگرچه آذین معتقد است رژیم غذایی بدون خطا، حتما دارای اشکال است.